Solhealing® distans

Klienten blir uppringd på avtalad tid. Hen får information om hur det går till och samtalet avslutas. Healingen startar. När sessionen är färdig hörs vi igen och klienten får budskap och information om det som gjordes.

Klienten får en ny energikropp under healingen. Energikroppen är en spegling av klientens fysiska kropp. Under sessionen rensas klientens tidigare liv, själsliga kontrakt, beteendemönster, obalanser och rädslor. Även klientens blockeringar ifrån det nuvarande livet rensas under healingen. Chakran balanseras, klienten jordas. Den sista sessionen består av uppgradering av nya energier. För bästa resultat rekommenderas flera sessioner under en och samma vecka.

Healing 60 min, vila 15 min, samtal om budskapen 15 min.

”Solhealingen är en kraftfull healingform som jobbade med mina blockeringar, dvs anledningen till smärtor och obalanser som finns både fysiskt och emotionellt. Det kändes kraftigt i kroppen och huvud.
Budskapen som följer healingen är otroligt träffsäkra och Kajsa förmedlar detta på ett väldigt bra sätt. Jag kan varmt rekommendera solhealing.” Anna

%d bloggare gillar detta: