Solhealing®

Under Solhealingen® arbetar healingteamet med att släppa blockeringar i energikroppen, auran, klientens tidigare liv, själsliga kontrakt och karman. Chakran balanseras och man jordas. Man får nya energier med koder, symboler och DNA-aktiveringar.

Blockeringar och obalanser, släpper taget och ibland aktiveras förmågor hos klienten. Efteråt får klienten kanaliserade budskap och information om det som gjordes under Solhealingen®.

Första sessionen är ALLTID 90 min Solhealing® med budskap för 1500 kr eftersom medvetenheten om vad som har gjorts under healingen är viktig för att du ska få så bra resultat som möjligt. Behövs det mer healing kan man ta emot det på distans utan budskap för 500 kr.

Solhealingen® har Kajsa arbetat fram med ärkeängeln Metatron men numera är Högsta rådet (dvs uppstigna mästare som bestämmer lagar och regler i universum) med för att ge klienten sin höga energi. Det är även många utomjordiska entiteter i healingteamet.

Healing 60 min, vila 10 min, samtal om budskapen 20 min.

”Efter min session med Kajsa känner jag för första gången äkta kärlek i mitt hjärta till mig själv och friden som jag längtat så innerligt efter. Tack Kajsa! Är dig evigt tacksam för din Solhealing🌞❤️” Åsa

”Kajsa har en fantastisk förmåga att i sin Solhealing frammana sann healing. Jag är så tacksam för att jag fick ta emot sådan kraft. Tack Kajsa” Nina

%d bloggare gillar detta: