Solhealing®

Klienten får en ny energikropp under healingen. Energikroppen är en spegling av klientens fysiska kropp. Under sessionen rensas klientens tidigare liv, själsliga kontrakt, beteendemönster, obalanser och rädslor. Även klientens blockeringar ifrån det nuvarande livet rensas under healingen. Chakran balanseras, klienten jordas. Slutligen får klienten en uppgradering av nya energier med koder och symboler. Ibland behövs flera sessioner i följd under en och samma vecka.

Efteråt får klienten budskap och information om det som gjordes under healingen.

Solhealingen® har Kajsa arbetat fram med ärkeängeln Metatron men numera är Högsta rådet (dvs uppstigna mästare som bestämmer lagar och regler i universum) med för att ge klienten sin höga energi.

Healing 60 min, vila 15 min, samtal om budskapen 15 min.

”Efter min session med Kajsa känner jag för första gången äkta kärlek i mitt hjärta till mig själv och friden som jag längtat så innerligt efter. Tack Kajsa! Är dig evigt tacksam för din Solhealing🌞❤️” Åsa

”Kajsa har en fantastisk förmåga att i sin Solhealing frammana sann healing. Jag är så tacksam för att jag fick ta emot sådan kraft. Tack Kajsa” Nina

%d bloggare gillar detta: