Solhealing® i grupp

Solhealing® i grupp kan ske på distans eller på plats. Klienterna lägger sig eller sätter sig bekvämt. Om sessionen är på distans tänker man ”Tack för Solhealingen” och så börjar den. Det finns ingen särskild tid att anpassa sig till här utan du bestämmer själv när du vill ta emot den.

Ta gärna en filt över kroppen, ha lugn musik eller ha tyst omkring dig. När man ska ta emot healing blir man mer mottaglig om man tänker på något man är tacksam för. Healingen är mycket kraftfull och kan kännas starkt. För vissa känns det inte alls men healingen fungerar oavsett om det känns mycket eller lite.

Klienten får en ny energikropp under healingen. Energikroppen är en spegling av klientens fysiska kropp. Under sessionen rensas klientens tidigare liv, själsliga kontrakt, beteendemönster, obalanser och rädslor. Även klientens blockeringar ifrån det nuvarande livet rensas under healingen. Chakran balanseras, klienten jordas. Slutligen får klienten en uppgradering av nya energier med koder och symboler. Ibland behövs flera sessioner i följd under en och samma vecka.

Solhealingen® har Kajsa arbetat fram med ärkeängeln Metatron men numera är Högsta rådet (dvs uppstigna mästare som bestämmer lagar och regler i universum) med för att ge klienten sin höga energi.

”Efter min session med Kajsa känner jag för första gången äkta kärlek i mitt hjärta till mig själv och friden som jag längtat så innerligt efter. Tack Kajsa! Är dig evigt tacksam för din Solhealing🌞❤️” Åsa

”Kändes väldigt starkt och befriande” Marita


”Kajsas solhealing är unik och otroligt stark. Jag kände verkligen solens energi under tiden jag tog emot. Den verkar på djupet och tar bort negativ energi och sedan fyller den på med den härliga solenergin. Tack Kajsa” Camilla

 

%d bloggare gillar detta: