Kanaliserat budskap från universum!

Nu är den här, den fantastiska energi som vi alla har väntat på. Ni kommer känna eventuella smärtor och knakningar i era kroppar som om ni inte riktigt längre får plats i dem. Det är för att ljuset nu tar plats i er med ännu större kraft och kärlek. Under denna period av att vänja er vid allt som kommer bli nytt så kan människor i era ögon kännas som idioter ibland och som världens bästa ibland. Detta är för att de filter ni har för era ögon nu försvinner och göra att ni blir mer klarseende successivt. Kärleken inom dig växer så att ljuset tar bort din rädsla och får dig att utgå ifrån allt det som du nu håller kärt. Inom dig känns saker och ting tumultartat men du ska se att allt blir bra, allt finns hos dig av en anledning och nu är det dags för dig att verkligen ta tag i den anledningen. Din rädsla, skräck, blockeringar ja allt negativt ska försvinna så småningom och ju snabbare du gör jobbet desto lättare och enklare blir ditt liv och du kommer må bättre. Det finns inga genvägar här. Följ det du får till dig eller de budskap du får genom olika kanaliseringar och kom ihåg att be dina guider om hjälp. Vi finns här för dig hela tiden.

I kärlek, hälsar Jesus och andra ljusvarelser som vakar över dig.

Kanaliserat av Kajsa Sjögren som önskar dig en riktigt god jul!

Inläggsnavigering

%d bloggare gillar detta: