Kosmiskt språk, 3 ljudfiler!

Nu kan jag med glädje meddela att jag har spelat in 3 ljudfiler med Kosmiskt språk. Dessa kanaliseringar bör man lyssna på minst 10 gånger var då de har 10 parallella betydelser. Jag har även kanaliserat en text som hör ihop med varje ljudfil.

Kosmiskt språk ger en stark healing och påfyllning av koder, symboler och DNA-aktiveringar till ditt undermedvetna. Du kan få till dig bilder, händelser och upplevelser när du lyssnar på språket. Det Kosmiska språk är av stor betydelse just nu i denna utmanande tid vi lever i. Det hjälper dig att finna ett inre lugn som du behöver just nu. Det hjälper dig att få en förståelse över allt som händer runt om i världen och det fyller på dig med de energier du har behov av. Det får dig också att förstå det som ligger i framtiden för dig och vår planet.

Välkommen på en transformerande resa.

Tre ljudfiler med kanaliserad text kostar 300 kr.

50% rabatt för de som deltar i 21-dagarshealingen: Hitta SOLEN i ditt hjärta.

Vill du köpa dessa ljudfiler? Mejla till sjalagott1@gmail.com

%d bloggare gillar detta: