Helgkurs: Medial och personlig utveckling!

Du kommer att delta i medvetandehöjande meditationer. Under dessa, helande, balanserande, frekvenshöjande, mediala meditationer kommer du vägledas in på djupet av dig själv. Du kommer att få verktyg och övningar som hjälper dig att få kontakt med ditt eget universella team. Du får öva dig tillsammans med likasinnade människor i en trygg och kärleksfull miljö – där du utvecklas från den plattform du befinner dig på. Du kommer få vistas i mycket höga energier och du får även budskap från universum för att komma så långt som möjligt på din mediala resa. Inga förkunskaper krävs! Alla meditationerna är skräddarsydda för gruppens behov och de spelas in så alla får med sig meditationerna hem efter kursens slut. På så sätt kan man öva själv hemma.

Max 6 personer per kurs, fika ingår!

Kurs lör-sön 2500 kr /person

Välj mellan följande helgkurser:

14-15 nov, kl. 10.00-17.00

30-31 jan, kl. 10.00-17.00

Anmäl till sjalagott1@gmail.com

Varma hälsningar Kajsa

Inläggsnavigering

%d bloggare gillar detta: