Solsession™ i grupp via videosamtal, kl. 19.00-20.00! 200 kr. Nästa gång 18/8.

Under en Solsession™ i grupp får ALLA deltagarna budskap från änglar, guider och andra ljusvarelser i universum. Alla får delta under en kortare meditation och får ta emot Solhealing®under en timme. Solhealingen® ger rensning av blockeringar, obalanser, chakran, auran, tidigare liv och själsliga kontrakt. Man jordas och får tillgång till nya energier med koder och symboler. NYHET! Kosmiskt språk kan också ingå. Då får man mycket högfrekvent healing från utomjordisk energi som löser upp svåra energiknutar och fyller på deltagarna med koder, symboler och undermedveten information.

Deltagarna sitter i mycket höga energier under tiden och ärkeänglarna arbetar för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sessionen. Budskapen förmedlas på en nivå som är okej att ta emot inför andra som man inte känner.

Solsessionen™ kostar 200 kr/person, och pågår mellan 19.00-20.00 den 6/8, 18/8 och 3/9.

Så här går det till: Anmäl dig och betala innan sessionen. Strax före kl 19 på torsdagen får du en länk till din mejl du ska trycka på. Se till att ljud och kameran fungerar på din mobil, platta eller dator. Alla deltagarna kommer att se varandra.

Anmäl till sjalagott1@gmail.com eller 070-994 99 08

%d bloggare gillar detta: