Solhealing® i grupp varje vardag!

Varje vardag (ej helg) skickar jag Solhealing® i grupp till ett förmånligt pris, 350 kr/gång!

Så går det till: Ta emot healingen när du vill under dagen. Du behöver bara lägga dig ner och tänka ”Tack för Solhealingen®”. Healingen pågår i c:a en timme så avsett gärna en halvtimme extra så du hinner vila ordentligt. Kom ihåg att dricka vatten efteråt.

Healingen är mycket kraftfull och kan kännas starkt. För vissa känns det inte alls men healingen fungerar oavsett om det känns mycket eller lite. 

Klienten får en ny energikropp under healingen. Energikroppen är en spegling av klientens fysiska kropp. Under sessionen rensas klientens tidigare liv, själsliga kontrakt, beteendemönster och rädslor bland annat. Även klientens blockeringar ifrån det nuvarande livet rensas under healingen. Chakran balanseras, auran rensas och klienten jordas. Solhealingen® ger även klienten tillgång till koder, uppgradering av nya energier och symboler. Oftast hinns allt detta med under en session men ibland behövs det mer Solhealing® för att riktigt stärka upp klienten med de nya energierna. Oavsett så går energin dit där den behövs mest.

Anmäl till sjalagott1@gmail.com

%d bloggare gillar detta: